/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Crima de la Mărcăuți: Instanța de apel i-a mărit cu trei ani pedeapsa bărbatului care și-a omorât fostul coleg de clasă

missing
12 martie 2019, ora 09:00

Bărbatul din Mărcăuți, în vârstă de 31 de ani, condamnat la pușcărie pentru un termen de șapte ani, după ce și-a omorât un consătean, fost coleg de clasă, va sta la închisoare zece ani, după ce instanța de apel i-a înăsprit pedeapsa. 

Decizia Curţii de Apel Bălţi vine în urma unei contestații depuse de procurori care au considerat prima pedeapsă prea blândă.

Crima a avut loc pe 1 aprilie 2018, în satul Mărcăuţi, când inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, a mers acasă la fostul său coleg de clasă, și el în vârstă de 31 de ani, pentru a clarifica un conflict mai vechi. În rezultat, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar agresorul a înjunghiat mortal victima.

Fiind audiat de procurori, inculpatul şi-a recunoscut vina.

Decizia este executorie, însă poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram