/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Autoritățile au suspendat zboruri cu aeronave, care de fapt nu operează în R. Moldova

13 martie 2019, ora 13:21

Din informația pe care noi o deținem nici o companie care operează zboruri din și spre aeroportul internațional Chișinău nu utilizează astfel de aeronave, Boeing 737 MAX 8 și 9, pentru că despre ele este vorba. Acestea au fost interzise de către Autoritatea Aeronautică Civilă din Moldova”, Rodica Rusu, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului Internațional Chișinău. Astfel, potrivit ei, pasagerii aeroportului nu ar trebui să-și facă griji în acest sens.

Autoritatea Aeronautică Civilă spune că directiva emisă este o măsură de precauție pentru siguranța pasagerilor, echipajelor și persoanelor de la sol din Republica Moldova, în contextul accidentului aeronautic din 10 martie 2019, cu implicarea aeronavei de tip Boeing Model 737-8 „MAX” operată de către Etiopian Airlines și a unui accident cu aeronavă de același tip al Lion Air 610, care a avut loc pe 29 octombrie 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram