/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

O femeie riscă până la cinci ani de închisoarea pentru declarații false

missing
13 martie 2019, ora 13:43

Potrivit procurorilor, în luna decembrie 2012, învinuita, în cadrul audierii în calitate de martor într-o ședință de judecată, a prezentat cu bună știință declarații mincinoase potrivit cărora ar fi transmis, din casieria unui Colegiu din capitală, bani în sumă de 65 000 lei, la indicația directorului.

În cadrul audierii sale în calitate de învinuit, martorul nu și-a recunoscut vina.

Dacă va fi recunoscută vinovată de către instanța de judecată, aceasta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 550 la 1150 unităţi convenţionale sau cu închisoare de până la 5 ani, în ambele cazuri cu (sau fără) privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de până la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram