/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Pachetul de acțiuni al Băncii Moldindconbank, expus la licitație cu strigare

missing
13 martie 2019, ora 15:10

Pachetul unic de 3 173 751 de acțiuni al al Băncii Moldindconbank a fost expus la licitație cu strigare de Agenția Proprietății Publice, pe piața reglementată a Bursei de Valori.

Potrivit IPN, pachetul este expus la vânzare la un preț de 240,74 lei per acțiune. Prețul anunțat este mai mare în comparație cu cel achitat de stat – 239,5 lei per acțiune.

Perioada desfășurării licitațiilor este 18-20 martie.

La mijlocul lunii februarie, Agenția Proprietății Publice, în numele Guvernului Republicii Moldova, a cumpărat pachetul de 63,89% de acțiuni ale Moldindconbank.

Anterior, autoritățile anunțau că investitorul care va cumpăra pachetul de acțiuni este compania Doverie-Invest SA din Bulgaria. Agenția Proprietăți Publice a a semnat, tot la mijlocul lunii februarie, antecontractul cu acest investitor, privind la cumpărarea acțiunilor nou-emise de Moldindconbank.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram