/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Seară MONUMENTALĂ în Champions League! Juventus, revenire incredibilă cu un hattrick magic reușit de Ronaldo

missing
13 martie 2019, ora 08:39

Atletico Madrid pornea ca mare favorită în dubla cu Juventus după ce a câștigat în tur, în Spania, scor 2-0. Numai că echipa lui Diego Simeone a făcut un meci dezastruos în Italia.

N-a tras nici măcar un șut pe poartă și a fost umilită de Juventus, scor 0-3. Cristiano Ronaldo a fost din nou omul serii pentru campioana Italiei. A deschis scorul în minutul 27, cu o lovitură de cap incredibilă.

Apoi, în minutul 48, a fost servit de Cancelo și a reluat din nou cu capul, iar mingea a depășit linia porții înainte ca Oblak să o respingă. Kuipers a validat reușita cu ajutorul tehnologiei liniei porții.

Totul s-a terminat pentru Atletico în minutul 86. Correa a făcut un fault prostesc și arbitrul olandez a dictat penalty. Cristiano a transformat și a calificat-o pe Juventus în sferturile de finală din Champions League.

Pentru Manchester City returul cu Schalke a fost mai degrabă un antrenament cu public, decât o manșă retur în care nemții să încerce ceva, după ce pierduseră turul cu 2-3.

Doar 35 de minute a fost liniște la poarta lui Schalke, care în mai puțin de o oră a încasat 7 goluri. Aguero (2), Sane, Sterling, Silva, Foden și Jesus au punctat pentru formația lui Pep Guardiola care se califică în sferturile de finală cu scorul general de 10-2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram