Juventus și Manchester City s-au calificat în sferturile de finală din UEFA Champions League. Dacă pentru City a fost o misiune ușoară, câștigând cu 7-0 în fața lui Schalke, pentru torinezi a fost nevoie de un Ronaldo într-o zi magică. Cristiano a punctat de 3 ori și a întors de unul singur rezultatul din tur, scrie gsp.ro.

Atletico Madrid pornea ca mare favorită în dubla cu Juventus după ce a câștigat în tur, în Spania, scor 2-0. Numai că echipa lui Diego Simeone a făcut un meci dezastruos în Italia.

N-a tras nici măcar un șut pe poartă și a fost umilită de Juventus, scor 0-3. Cristiano Ronaldo a fost din nou omul serii pentru campioana Italiei. A deschis scorul în minutul 27, cu o lovitură de cap incredibilă.

Apoi, în minutul 48, a fost servit de Cancelo și a reluat din nou cu capul, iar mingea a depășit linia porții înainte ca Oblak să o respingă. Kuipers a validat reușita cu ajutorul tehnologiei liniei porții.

Totul s-a terminat pentru Atletico în minutul 86. Correa a făcut un fault prostesc și arbitrul olandez a dictat penalty. Cristiano a transformat și a calificat-o pe Juventus în sferturile de finală din Champions League.

Pentru Manchester City returul cu Schalke a fost mai degrabă un antrenament cu public, decât o manșă retur în care nemții să încerce ceva, după ce pierduseră turul cu 2-3.

Doar 35 de minute a fost liniște la poarta lui Schalke, care în mai puțin de o oră a încasat 7 goluri. Aguero (2), Sane, Sterling, Silva, Foden și Jesus au punctat pentru formația lui Pep Guardiola care se califică în sferturile de finală cu scorul general de 10-2.