/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tenismanul moldovean Radu Albot și-a încheiat evoluția la Indian Wells

missing
13 martie 2019, ora 13:42

Tenismanul moldovean Radu Albot și-a încheiat azi-dimineață evoluția la Indian Wells, după ce a pierdut mediul cu britanicul Kyle Edmund.

Potrivit Federației de Tenis din Moldova, Albot s-a oprit la un pas de calificare în rundă a patra a turneului ATP Masters 1000 din SUA.

În runda a treia a turneului internațional, Radu Albot a cedat în fața lui Kyle Edmund, locul 23 în clasamentul mondial ATP, cu scorul 3:6 3:6.

În cadrul acestui turneu, reprezentantul nostru a câștigat în total patru meciuri, care îi vor aduce noi puncte în clasamentul mondial ATP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram