/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce spune Facebook despre problemele de funcționare de miercuri seara

missing
14 martie 2019, ora 08:12

În același timp, compania nu explică care a fost cauza problemei, precizând că sunt focusați pe rezolvarea ei. Cert e că astăzi, atât Facebook, cât și Instagram par să funcționeze în regim normal.

Miercuri seara utilizatori din mai multe țări, inclusiv R. Moldova, au raportat probleme în funcționarea rețelei. Mai exact aceștia nu puteau face postări noi. Facebook afișând un mesa prin care anunțat că se lucrează la remediarea problemei.

Primele semnale au apărut în jurul orei 18:00. Probleme de funcționare sunt și la Instagram. Presa anunță probleme similare și în alte state din Uniunea Europeană, dar și în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram