/FOTO. DOC/ A fost desfășurată Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă. Lista elevilor care s-au clasat pe locul întâi

14 martie 2019, ora 13:10

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura rusă (limba de instruire), au fost acordate diplome și premii bănești pentru 39 de elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura rusă (limba de instruire) sunt din instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Basarabeasca, Bălţi, Cantemir, Chişinău, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Hînceşti, Rezina, Rîşcani, Taraclia, Tiraspol, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Mai jos este prezentată lista elevilor care au ocupat primele locuri la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire):

Clasa a 9-a, Buliga Maxim, Liceul Teoretic „Anton Cehov”, Floreşti.
Clasa a 10-a, Cebotari Xenia, Instituția Publică Liceul rus nr.3, Drochia.
Clasa a 11-a, Masean Lia, Liceul Teoretic „M. Lomonosov”, Bălți.
Clasa a 12-a, Zmievschi Olea, Instituția Publică Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin”, Ungheni.

De asemenea, în cadrul festivității de deschidere a olimpiadei a fost desfășurat un program artistic. Imaginile de la eveniment le puteți vedea mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram