/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Sentință în dosarul atacului tâlhăresc de la Ceadîr-Lunga. Câți ani vor sta după gratii cei trei inculpați

missing
14 martie 2019, ora 09:13

Cei trei indivizi care acum doi ani au săvârșit un atac tâlhăresc în casa unui om de afaceri din Ceadîr-Lunga și-au aflat sentința. Organizatorul jafului va sta după gratii nouă ani și șase luni, iar cei doi complici, câte șase și șapte ani.

Atacul s-a produs în luna ianuarie 2017: „Cei trei inculpaţi, înarmaţi şi cu cagule pe cap, au pătruns în locuinţa unui om de afaceri, unde la acel moment se afla doar soţia cu cei trei copii monori. Ameninţând femeia, aceştia i-au cerut toţi banii. Speriată, victima le-a arătat agresorilor locul unde se aflau toţi cei 800 de lei, pe care inculpaţii i-au sustras şi au fugit de la locul faptei”, informează Procuratura Generală.

Cei trei au fost reținuți după aproximativ un an de la comiterea atacului.

Potrivit procurorilor, în timpul percheziţiei la domiciliul organizatorului tâlhăriei au fost depistate şi ridicate droguri şi arma folosită la comiterea crimei. Fiind audiat de procurori, el nu şi-a recunoscut vina, denunţându-i în schimb pe ceilalţi doi participanţi la atac, în speranţa că, astfel, va scăpa de pedeapsă.

Ceilalţi doi agresori şi-au recunoscut pe deplin vina și sentinţele lor au intrat deja în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram