/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Ce spun medicii despre implanturile mamare și cât costă o astfel de operație în Moldova

14 martie 2019, ora 19:09

„Ce nu fac femeile pentru frumusețea lor, apelează la machiaj, la diferite proceduri estetice și la operații plastice. Unele își modifică nasul, altele de ce nu sânii. Să vedem de ce recurg femeile la astfel de proceduri”, Alina Crai, reporter TV8.

Avem 2 tipuri de femei care se adresează la noi. Din ele fac parte pacientele care au nevoie de reconstrucții apărute în urma unor boli congenitale, sau a unor efecte apărute în urma traumatismelor din timpul vieții. Și chirurgia estetică pentru femeile care-și doresc să-și modifice forma nasului, o procedură de întinerire, vrea să-și ridice sânii după o alimentare îndelungată. De asemenea vin foarte multe femei cu sânii foarte mici, plați. Toate au un complex și pentru a-și rezolva acest complex recurg la introducerea implantelor mamare”, Veronica Vîzdoagă, medic dermatolog.

Natalia este una dintre femeile care s-a decis pentru o astfel de schimbare. S-a pregătit timp de 2 ani pentru acest pas, iar efectul mult așteptat nu a întârziat să apară.

Mi-am dorit să schimb ceva în figura mea, cred că îmi lipseau 2 mărimi la sâni. Acum îmi place de felul cum arăt și cred că asta este cel mai important. Desigur nu eram gata pentru o astfel de durere, pentru că a fost mult mai dureros de cât mi-am putut închipuit. Inițial senzațiile erau neplăcute, simțeam ceva străin în corpul meu, acum m-am obișnuit. Deja îmi place totul la mine, nu-mi doresc alte schimbări în corpul meu”, Natalia, pacientă.

În Moldova sunt certificate câteva tipuri de implanturi mamare, care dau siguranță pacientului timp de 20 de ani.

Cele mai solicitate implanturi la moment sunt cele în formă de picătură, cu geometria schimbată. Care ajută să rezolvăm fructoza mamară, să recâștigăm forma. În cazul în care pacienta pretinde pentru un decolteu mai voluptos, atunci alegem implanturile cu forma rotundă. Implanturile rotunde se utilizează în jur la 20 de % din tot volumul de intervenții, iar implanturile picătură în jur de 80 la sută”, Sergiu Grati, chirurg plastician.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram