/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Facebook a anunţat cauza problemelor tehnice ale rețelei de miercuri seara

missing
15 martie 2019, ora 09:03

„Ieri (miercuri n.r.), ca urmare a unei modificări a configuraţiei de server, mulţi oameni au avut probleme la accesarea aplicaţiilor şi a serviciilor noastre. Acum am rezolvat problemele şi sistemele noastre îşi revin. Ne pare foarte rău pentru inconveniente şi apreciem răbdarea tuturor”, se spune într-un mesaj postat pe pagina de Twitter a companiei.

Anterior compania a dat asigurări că nu este vorba despre vreun atac cibernetic de tip DDos, adică blocarea distribuită a serviciului.

Miercuri seara utilizatori din mai multe țări, inclusiv R. Moldova, au raportat probleme în funcționarea rețelei. Mai exact aceștia nu puteau face postări noi. Facebook afișând un mesaj prin care anunțat că se lucrează la remediarea problemei. Primele semnale au apărut în jurul orei 18:00. Probleme de funcționare au fost și la Instagram. Presa anunța probleme similare și în alte state din Uniunea Europeană, dar și în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram