/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Și-a cumpărat un telefon în credit cu buletinul altei persoane. Ce riscă o tânără din Dubăsari

missing
15 martie 2019, ora 11:03

O tânără de 28 de ani, locuitoare a r-nului. Dubăsari a fost reținută de către ofiţerii de investigaţii a sectorului Buiucani, după ce a procurat în credit un telefon mobil de model „Samsung Galaxy A6”. Acesta ar fi luat creditul cu un buletin pe numele altei persoane. Ulterior, smartphon-ul procurat, l-a vândut la un preț de 2 000 lei, obținând un profit. 

O tânără de 26 ani, originară din raionul Anenii Noi, s-a adresat cu o plângere la oamenii legii, pe faptul tragerii la răspundere a persoanelor necunoscute, care la data de 10 februarie, s-a folosit de buletinul său de identitate pe care l-a pierdut în luna decembrie 2018, în sectorul Botanica, mun. Chișinău.

Astfel prin acțiunile sale tânăra a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 5 379 lei. Ulterior, aceasta și-a recunoscut vina. Astfel, a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie și riscă să fie sancționat cu amendă de la 27 500 lei până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 până la 240 de ore sau cu închisoare de până la trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram