/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tenismanul moldovean, Alexandru Cozbinov a ajuns în runda a doua la simplu și în sferturi de finală la dublu la „M15 Arcadia”

missing
15 martie 2019, ora 13:03

Potrivit FNTM, în prima fază a probei de simplu, Alexandru l-a învins pe americanul Alec Adamson cu scorul 6:3 7:5. Următorul adversar al moldoveanului va deveni elvețianul Antoine Bellier, cap de serie numărul opt al competiției.

În proba de dublu, reprezentantul nostru în pereche cu adversarul pe care l-a învins la simplu, Alec Adamson, capi de serie numărul doi, au acces în sferturi. Asta după ce au trecut de duetul Antoine Bellier (Elveția) și George Botezan (România) cu scorul 7:5 4:6 (10-7).

Competiția din Statele Unite ale Americii are loc între 11 și 17 martie 2019. Următorii adversari ai perechii moldo-americane sunt suedezii Simon Freund și Karl Friberg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram