/VIDEO/ Maia Sandu: „PSRM nu pot fi independenți în decizii, atunci când există un dosar deschis pe numele soției domnului Igor Dodon”

15 martie 2019, ora 12:35

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, spune că soția președintelui Republicii Moldova, Galina Dodon ar avea un dosar penal în legătură cu fundația de caritate a acesteia „Fundația de Binefacere ”Din Suflet”. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

„Este și asta o informație despre care am auzit, care dacă este adevărat, evident că nu puteam să avem 100% siguranță. Nu pun mâna în foc, este o informație, iar dacă este să o analizăm pare destul de logică așa cum zic socialiștii, pentru că în momentul în care există un mare semn de întrebare cu privire la originea banilor folosiți pentru această fundație de caritate, atunci e clar că poate exista și un dosar penal în raport cu această afacere.” a declarat Președinta PAS în cadrul emisiunii.

De asemenea, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru ne-a spus că nu cunoaște detalii despre acest subiect și revine ulterior cu un răspuns.

Pe de altă parte, reprezentanții Procuraturii Generale au menționat acum zece zile pentru Unimedia că un astfel de dosar pe numele Galinei Dodon nu există.

Totodată, Maia Sandu a mai adăugat că procuratura nu ar fi cea mai bună sursă de informare corectă.

Procuratura nu este cea mai sinceră instituție în Republica Moldova care să ne informeze corect. Dacă finanțările ar fi fost transparente, ar fi fost publicată toată informația.”, a declara Maia Sandu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram