/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Au fost vândute peste jumătate din biletele pentru ceremoniile de deschidere și închidere ale JE Minsk 2019

missing
16 martie 2019, ora 14:19

Peste 50% dintre biletele de intrare la ceremoniile de deschidere și de închidere la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene care vor avea loc la Minsk în perioada 21-30 iunie au fost deja vândute.

Declarația aparține lui Maksim Koshkalda, șeful departamentului de marketing și publicitate al Comitetului de organizare al competiției. Potrivit lui, în general au fost vândute mai mult de 40 la sută din biletele la întrecerile din cadrul celor 23 de discipline sportive, iubitori de sport din peste 28 de țări achiziționând deja biletele la JE Minsk 2019.

Cele mai multe solicitări de bilete au fost la fotbal pe plajă, gimnastica ritmică și acrobație, karate, jumate din tichete fiind deja vândute, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram