/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Echipe mixte de medici americani și studenți moldoveni vor oferi servicii stomatologice gratuite copiilor orfani

missing
16 martie 2019, ora 14:53

Trei echipe mixte de medici americani și studenți moldoveni la medicină vor acorda servicii stomatologice gratuite copiilor orfani de la Școala-internat din orașul Strășeni.

Serviciile vor fi oferite în perioada 18-21 martie curent. Acțiunea va avea loczilnic, între orele 09.00-16.00, în trei locații: Clinica Universitară Stomatologică, Clinica Pacea Familiei și Clinica Solodent.

Cele trei echipe sunt formate de medici de la Catedra de propedeutică stomatologică „Pavel Godoroja”, studenți de la Facultatea de Stomatologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și colegi de la Universitatea Carolina de Nord din Chapel Hill (UNC), SUA.

Activitatea este realizată în cadrul parteneriatului dintre Școala Dentară a UNC, SUA, și Facultatea de Stomatologie a USMF „Nicolae Testemițanu”, în contextul misiunii umanitare a specialiștilor americani în Republica Moldova, care se desfășoară din anul 2000.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram