Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat suspectat de huliganism. Este vorba despre un bărbat de 29 ani, înălțimea 178 cm, ochi căprui, care este suspectat că ar fi aruncat un obiect explozibil în apropiere de un grup de 12 persoane. Incidentul a avut loc sâmbătă, la o tabără de odihnă din preajma localității Ruseștii Noi. 

Potrivit Poliției, între bărbați a izbucnit la un moment dat un scandal și bărbatul căutat de oamenii legii a plecat din grup, însă la câteva minute ar fi revenit cu un obiect explozibil pe care l-a aruncat în aer și a plecat într-o direcție necunoscută. În urma deflagrației nicio persoană nu a avut de suferit.

În urma cercetării zonei, specialiștii au depistat rămășițe ale unei grenade de luptă de model F-1. La fel, polițiștii au depistat alte două grenade acasă la bărbat.

În ziua respectivă bărbatul era îmbrăcat în maiou întunecat, blugi albaștri, era încălțat în ghete negre. La moment poartă barbă. Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sau cunosc locul aflării acestuia sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon: 068244443, 079652133 sau 112. Polițiștii atenționează că bărbatul poate să aibă la el obiecte periculoase.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.