/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cristiano Ronaldo, sancționat de UEFA după un gest obscen în returul cu Atletico

missing
18 martie 2019, ora 15:30

Cazul lui Cristiano Ronaldo va fi analizat joi, la viitoarea reuniune a forului fotbalistic european.

Ronaldo, autorul unui hat-trick ce a adus calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor (3-0), i-a răspuns antrenorului lui Atletico, Diego Simeone, cu un gest similar făcut de acesta, cu mâna la părţile genitale, cu ocazia victoriei din tur (2-0) a echipei spaniole. După penalty-ul care a adus calificarea, Ronaldo şi-a pus mâna în părţile genitale şi a mimat un act sexual. Gestul atacantului portughez a stârnit amuzament pe reţelele de socializare.

Simeone le-a cerut scuze celor care s-au simţit jigniţi de gestul său. Tehnicianul a fost amendat de UEFA cu 20.000 de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram