/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dodon anunță că Fundația Primei Doamne a cumpărat 50 de tone de struguri. Ce va face cu ele

missing
18 martie 2019, ora 17:38

Dodon mai scrie că a venit cu inițiativa în timpul unei vizite la grădinița de copii „Izvoraș” din Soroca.

Tot astăzi ministerul Agriculturii a anunțat că până la începutul unui nou an școlar merele ar putea fi procurate direct de la producători și distribuite gratuit în școli. Totodată în rețelele de magazine din țară ar putea să persiste produse agricole autohtone „calitative și frumos ambalate”, iar infrastructura de monitorizare a calității fructelor ar putea fi dezvoltată.

Precizăm că la începutul lunii martie, mai mulți producători autohtoni de fructe s-au plâns că nu au reușit să vândă toată roada anului trecut și că aceasta ar putea fi aruncată în câteva săptămâni, dacă aceștia nu vor reuși să o comercializeze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram