/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Au fost evacuate cinci garaje metalice din sectorul Ciocana. Câte mai urmează a fi înlăturate

missing
18 martie 2019, ora 18:02

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, decizia autorităților administrației publice locale a venit ca urmare a expirării termenului de 14 martie acordat proprietarilor pentru înlăturarea benevolă.  În condițiile când spațiul de pe bd. Mircea cel Bătrân, 29/1 urmează a fi construit un scuar. Locația a fost aleasă de locuitorii sectorului, în baza unui sondaj desfășurat online.

Recent, primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu a emis o dispoziție prin care cere subdiviziunilor Primăriei să facă o inventariere a tuturor garajelor metalice din oraș, amplasate neautorizat. Funcționarii trebuie să prezinte informațiile la acest subiect până la finele lunii aprilie. Acestea trebuie să conțină și un plan de evacuare a garajelor.

Potrivit dispoziției primarului interimar, garajele metalice din Chișinău amplasate neautorizat trebuie să fie evacuate până pe data de 31 iulie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram