/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Localitățile care vor beneficia de consultații medicale gratuite în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine”

missing
18 martie 2019, ora 16:40

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale pe data de 19 martie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Cărpineni și Cotul Morii din raionul Hîncești. De asemenea pe 21 martie specialiștii vor oferi consultații în Oficiile Medicilor de Familie din Bălănești și Valea Trestieni din Nisporeni.

Locuitorii din Ialoveni și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din municipiul Bălți vor putea face screening prin radiografie pulmonară. În același timp femeile din localitățile rurale din raioanele Rezina, Anenii Noi și Cahul vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Pe parcursul săptămânii 11-15 martie peste două mii de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 480 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 571 de copii au fost consultați de stomatologia mobilă, 1014 de persoane au făcut screening pulmonar, iar 289 de femei au beneficiat de servicii de sceening mamar gratuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram