/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Ruslan Codreanu întreprinde o vizită de lucru la Lisabona. Cu cine urmează să se vadă primarul interimar

missing
18 martie 2019, ora 12:56

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu, înterprinde o vizită de lucru la Lisabona, Portugalia pentru a lua parte la reuniunea Solar Mayors’ Initiative, care se va desfășura în perioada 18-20 martie. Despre aceasta se anunță într-un comunicat al Primăriei. 

Ruslan Codreanu va semna o declarație internațională, prin care autoritățile publice locale din cele șapte state se angajează să propună o viziune comună de încurajare a inițiativelor cetățenești referitor la promovarea proiectelor de energie solară. Prin acest Program se dorește dezvoltarea conceptului de orașe verzi, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

De asemenea la reuniune vor participa primari din șase țări (Serbia, Georgia, Tadjikistan, Croația, Somalia și Liban).

Proiectul este lansat de UNDP cu scopul da a promova proiectele privind utilizarea energiei solare și necesitatea implicării cetățenilor în tranziția la energia regenerabilă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram