/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Patru tineri dintre care doi minori, reținuți de polițiști pentru un șir de furturi. Ar fi cauzat un prejudiciu de peste 180 de mii de lei

missing
18 martie 2019, ora 12:47

Potrivit oamenilor legii, în primul caz, pe 11 martie proprietarul unui depozit a anunțat poliția despre faptul că i-au fost furate mai multe bunuri materiale. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că indivizii au spart geamul și au pătruns în depozit, de unde au sustras motoare electrice de model ,,CP-161”, cauzând un prejudiciu în sumă de 141 de mii de lei.

Al doilea caz a avut loc pe data de 12 martie. Polițiștii au fost alertați că pe parcursul nopții mai multe persoane necunoscute au pătruns pe teritoriul unei întreprinderi. Potrivit polițiștilor, tinerii au sustras din trei încăperi bunuri materiale cum ar fi: instrumente predestinate în construcție, prelungitoare și un cablu electric. Suspecții au cauzat un prejudiciu în sumă de 41 485 lei.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Tinerii în vârstă de 18 și 19 ani au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar minorii sunt cercetați în stare de libertate.

Conform legislației în vigoare suspecții riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram