/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A încercat să se ascundă acasă la niște rude, în speranța că va scăpa de închisoare

missing
19 martie 2019, ora 11:00

Un bărbat de 32 de ani a încercat să se ascundă la niște rude, în speranța că va scăpa de pedeapsa cu închisoarea. Tânărul a fost găsit de polițiștii de frontieră, la doar 24 de ore de când a fost anunțat în căutare.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe un termen de patru luni: „Deși decizia instanței de judecată a fost emisă încă din luna noiembrie 2018, tânărul s-a eschivat de orice contact cu organele de drept, fapt pentru care a și fost anunțat în căutare”, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Tânărul a fost găsit azi, în jurul orei 7:00, în localitatea Pelinei, raionul Cahul.

În cadrul discuției cu angajații Poliției de Frontieră, tânărul a recunoscut că a încercat să se ascundă, în speranța că astfel va scăpa de pedeapsa cu închisoarea.

Conform procedurii, persoana a fost diferită organelor de competență în vederea asigurării deciziei privind privarea de libertate pentru infracțiunea comisă, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram