/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Circa ZECE zile până la alegerile prezidențiale din Ucraina! Primii trei favoriți ai cursei electorale

19 martie 2019, ora 11:26

Până la alegerile prezidențiale din Ucraina au rămas mai puțin de două săptămâni. Sondajele arată că primii trei favoriți ai cursei rămân Vladimir Zelenski, Iulia Timoșenco și Petro Poroșenco, scrie Rbc.ua, cu referire la un sondaj de opinie, realizat de organizația „Reting”.

Astfel, Vladimir Zelenski este cotat cu circa 25%, Iulia Timoșenco, cu circa 19%, iar Petro Poroșenco, actualul președinte al Ucrainei, cu circa 17%.

Următorii în clasament sunt: Iurii Boiko, cu circa 10%, Anatolii Grițenko, cu circa 9%, Alexandr Vilkul, cu 3,5%, Igor Smeșco, cu circa 3% și Ruslan Kușulinskii, cu circa 2%, scrie sursa citată.

Sondajul a fost făcut în perioada 9-15 martie, pe un eșantion de 2500 de respondenți. Marja de eroare este de +/- 2%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram