/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

UPDATE. Tânăra, tamponată de o mașină de poliție, a fost transportată la spital

19 martie 2019, ora 18:05

O femeie ar fi fost lovită de o mașină de poliție. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00, pe strada Cuza Vodă din Capitală. 

Din imaginile postate pe o rețea socială se vede cum femeia a fost doborâtă la pământ. Aceasta trecând strada neregulamentar.

UPDATE. 18:01. Poliția afirmă că în accident a fost implicată automobilul de serviciu al Inspectoratului de Poliție Botanica. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei supravheghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel, poliţiştii au stabilit că, automobilul de model “Dacia”, condus de un bărbat în vârstă de 29 ani, în timp ce se deplasa regulamentar la culoarea verde a semaforului, a tamponat o tânără. În urma impactului, minora de 17 ani a fost transportată de un echipaj medical la Centru Mamei și a Copilului, pentru îngrijiri medicale. La moment forțele de ordine stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului rutie.

Recent, un alt un bărbat a fost lovit de o mașină de poliție chiar pe trecere de pietoni. Incidentul a avut loc în orașul Bălți.

Foto: facebook, Daniela Delimarschi

Foto: facebook, Daniela Delimarschi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram