/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

850 euro pentru un permis de conducere. Un bărbat, reţinut de CNA şi procurori pentru trafic de influenţă

missing
20 martie 2019, ora 11:50

Potrivit denunțătorului, bănuitul, împreună cu alte persoane, i-ar fi promis că ar avea influenţă asupra membrilor din Comisia de examinare din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificarea a Conducătorilor Auto Drochia şi că-i poate determina să-l favorizeze la probele teoretice şi practice pentru eliberarea permisului de conducere categoria ,,B”.

În urma acumulării materialului probator, bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram