/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Când se va desfășura cea de-a 18-a ediție a Festivalului Filmului Francofon

20 martie 2019, ora 11:37

Potrivit organizatorilor, în cadrul festivalului vor fi prezenatate mai multe genuri de filme precum: comedie romantică, thriller, dramă, film polițienesc, aventuri și desen animat. De asemenea toate filmele vor fi subtitrate în limba română sau rusă.

Totodată unsprezece filme apărute în ultimii trei ani urmează a fi prezentate de la data de 19 până la 25 martie la Chișinau și la Tiraspol. Grație parteneriatului cu Cronograf Tur în vara 2019 filmele vor fi prezentate în toată țara.

Printre filmele care vor fi prezentate se numără: Au Revoir Là-Haut – Jusqu’à la Garde – Climax – Dans les Forêts de Sibérie – Une Vie Violente – Le Fidèle – Les Fantômes d’Ismaël – Le Temps de l’Aventure – Polina, Danser sa Vie – Comme des Garçons – Le Tableau.

Peste 847 de persoane și-au manifestat interesul de a participa la eveniment. Festivalul se va desfășura în cadrul zilelor francofoniei. Acesta este organizat de Alianța Franceză din Moldova, cu susținerea Ambasadei Franței în Republica Moldova și a partenerilor săi. Mai multe informații despre festival le puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram