/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Mai mulți internauți se plâng că nu pot procura bilete online pentru meciul Moldova-Franța. Reacția FMF și a site-urilor de vânzări de bilete

missing
20 martie 2019, ora 17:25

„Problema constă în faptul că foarte multe persoane încearcă să acceseze site-urile de vânzări online cu care noi conlucrăm. Nimeni din portalurile online de vânzări de bilete nu vor procura servere puternice pentru un eveniment care se petrece o dată la zece ani”, a declarat pentru TV8, șeful Departamentului Marketing a Federației Moldovenești de Fotbal, Serghei Barcari.

De asemenea Serghei Barcari a comunicat că pe fest.md ar apărea informații precum că stocurile sunt epuizate, asta în timp ce au fost vândute aproximativ jumătate din bilete. Contactați de către TV8, reprezentanții site-ului fest.md au confirmat că unii utilizatori nu ar reuși să procure bilete din motiv că serverile au fost suprasolicitate.

Contactată de TV8, directorul comercial iticket.md, Veronica Cheltuială, a spus că pe site ar apărea unele erori din motiv că mii de persoane încearcă să procure bilete concomitent și nu din motiv că servirile ar fi supra solicitate. „Noi suntem conectați la serverul Federației Moldovenești de Fotbal, noi primim informația de pe serverul lor, fiecare bilet este cu un cod separat, pe care îl primim de la FMF”, a comunicat directorul comercial.

Până în prezent au fost vândute peste patru sute de bilete. Mai jos puteți vedea comentariile internauților în legătură cu acest fapt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram