/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Patru persoane, dintre care doi angajați ai Î.S. „Calea Ferată din Moldova”, reținuți. Motivul

missing
20 martie 2019, ora 10:53

Au fost prinși în flagrant de către responsabilii de la Serviciul Securitate Internă al Calei Ferate din Moldova (CFM), în timp ce sustrăgeau ilegal motorină din rezervorul unei locomotive. Este vorba despre patru persoane: un mecanic de locomotivă, ajutorul de mecanic și doi dintre angajați ai Î.S. „Calea Ferată din Moldova”. 

Astfel, aceștia intenționau să sustragă 500 de litri de combustibil, însă planul le-a fost dat peste cap de inspectorii SSI ai CFM, ajunși la fața locului. Astfel, aceștia au reușit să scoată din rezervor 150 de litri de motorină.

Toate materialele probatorii acumulate de responsabilii de la CFM au fost expediate oamenilor legii.

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” precizează că angajații implicați în acest caz vor fi penalizați conform prevederilor Codului Muncii, iar inspectorii de la CFM vor continua acțiunile de combatere a furturilor de combustibil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram