/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trei tâlhari din Găgăuzia, condamnați la ani grei de pușcărie

20 martie 2019, ora 09:32

Trei bărbați din Ceadîr-Lunga, UTA Găgăuzia, au fost condamnați la ani grei de pușcărie pentru o serie de tâlhării, comise acum patru ani, în satul Baurci.

Inculpaţii au vârstele cuprinse între 27 şi 44 de ani. Potrivit procurorilor, acţiunile criminale ale acestora au avut loc în cursul anului 2015.

În urma înţelegerilor prealabile, cei trei au pătruns, pe timp de noapte, în casa unui locuitor al satului Baurci, atacând şi maltratând cu o deosebită cruzime proprietarul, cerându-i toţi banii.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, inculpaţii au spart mai multe gospodării din aceeaşi localitate, de unde au sustras bunuri şi bani în valoare totală de 78 mii lei, două arme şi muniţii.

Sentinţa este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram