/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Un bărbat din Sângera, jefuit în stația de troleibuz. În geanta sustrasă se aflau peste patru mii de lei

missing
20 martie 2019, ora 13:49

Potrivit forțelor de ordine, bărbatul a alertat poliția în seara de 6 ianuarie. În acest caz sunt suspectați un bărbat și o femeie cu vârstele de 22 de ani și respectiv 24 de ani. Potrivit forțelor de ordine tânăra de 24 de ani, anterior a mai fost judecată pentru infracțiuni similare.

În geanta sustrasă de suspecți se aflau peste patru mii de lei, două telefoane mobile de model Nokia, un abonament pentru troleibuz în valoare de 70 de lei și actele de identitate.

Bănuiții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind cercetați pentru infracțiunea de jaf, care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram