/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Tenismanul moldovean Radu Albot l-a învins pe americanul Mitchell Krueger la Miami Open 2019

missing
21 martie 2019, ora 09:36

Jucătorul de tenis din Republica Moldova Radu Albot l-a învins pe americanul Mitchell Krueger la Miami Open 2019 și s-a calificat pe tabloul principal al turneului ATP Masters 1000, transmite Federația de Tenis din Moldova (FTM).

Albot, locul 46 mondial, l-a învins în runda a doua a calificărilor pe Krueger, locul 170 în clasamentul mondial, în două seturi cu scorul 6:3 7:5.

„Radu Albot reușește să-l învingă a doua oară pe reprezentantul SUA în aceeași lună”, menționează cei de la FTM.

Sportivul nostru participă și în proba de dublu a turneului de la Miami, formând pereche cu Nikoloz Basilashvili din Georgia, numărul 19 în clasamentul mondial la simplu. Primii adversari ai duetului nostru vor fi perechea nipono-britanică Ben McLachlan și Neal Skupski.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram