/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat din Bălți ar fi pretins 600 de euro pentru a ușura obținerea permisului de conducere de categoria „C”

missing
21 martie 2019, ora 12:19

Potrivit Procuraturii Anticorupție temei pentru începerea urmăririi penale a servit autodenunțul unei persoane, de la care învinuitul a pretins bani, menționând că poate influența persoanele publice din cadrul Agenției Servicii Publice, pentru a facilita obținerea permisului de conducere.

Procurorii anticorupție au transmis cauza penală spre examinare instanței de judecată. Dacă va fi recunoscut vinovat acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la două mii la trei mii de unităţi convenţionale sau cu închisoare de până la cinci ani.

Totodată, procurorii au solicitat și încasarea cheltuielilor judiciare, în valoare de 11.009 lei, din contul inculpatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram