/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/VIDEO/ A luat-o gura pe dinainte? Marina Tauber spune că PDM și PSRM nu au ajuns la o înțelegere

missing
21 martie 2019, ora 12:55

Deputata din Partidul ȘOR Marina Tauber a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor nu au ajuns la o înțelegere de formare a unei majorități parlamentare, în contextul în care niciunul dintre cele două partide nu au anunțat oficial că ar fi purtat negocieri la acest subiect. Atât PD, cât și PSRM au anunțat doar că îi invită la negocieri pe cei din blocul ACUM.

În înregistrarea video de la conferință se vede cum, după ce Marina Tauber a spus că PD și PSRM nu au ajuns la o înțelegere, Ilan Șor i-a șoptit ceva, după care Tauber a menționat și despre faptul că cele două partide nu au reușit să se înțeleagă în privința formării unei majorități nici cu blocul ACUM. Ulterior, deputata a spus că, în acest context, PP ȘOR îl va propune la funcția de președinte al Parlamentului pe Ilan Șor.

Tot azi, deputații din Partidul ȘOR au anunțat că vor rămâne în opoziție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram