/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Ce spune Filip despre semnăturile pe listele de prezență a deputaților în Parlament

missing
21 martie 2019, ora 15:25

Dacă până acum s-a vehiculat că listele în care se semnează prezența deputaților înainte ca aceștia să intre în sală, ar fi dispărut de pe masa din holul Parlamentului și că PDM nu ar fi semnat. Pavel Filip asigură că deputații din partidul din care face parte ar fi semnat listele.

„Răspunsul este unul elementar. Deputații PDM sunt în incinta Parlamentului mai devreme decât ora 11 pentru că a fost ședința fracțiunii. Iar listele pur și simplu le-au adus sau înregistrat și nu văd nici o problemă”, a menționat Pavel Filip.

Astăzi, 21 martie Listele din holul Parlamentului Republicii Moldova, în care se semnează prezența deputaților înainte ca aceștia să intre în sală, ar fi dispărut de pe masa din hol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram