/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Medicul de la Internatul Psihoneurologic din Bălţi, acuzat că ar fi violat 16 paciente, condamnat la 15 ani de închisoare

21 martie 2019, ora 13:39

„Curtea de apel Bălți a modificat sentința Judecătoriei Balti și la recunoscut vinovat pentru toate episoadele Incriminate pe ART 171 alin(2) lit a), 171 alin(3) lit a), 172 alin(2) lit a), 171 lit b) Cod penal. Victimele – pacientele din Internat au primit despăgubiri morale între 50 mii și 70 mii lei”, a scris Străisteanu.

La 25 octombrie 2016, judecătorii au pronunţat o primă sentinţă în dosarul violurilor de la Internatul Psihoneurologic din Bălţi. Astfel, inculpatul Stanislav Florea, medic de profesie, a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip închis, iar victimelor nu le-a fost acordat niciun leu sub formă de despăgubiri pentru suferinţa fizică şi morală. Sentinţa era cu drept de atac la instanţa ierarhic superioară, lucru pe care fostul medic l-a și făcut. Magistrații au hotărât că Stanislav Florea va fi arestat abia după ce va fi emisă decizia definitivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram