/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Banca Națională a scos la vânzare încă cinci mii de seturi de monede noi

missing
22 martie 2019, ora 16:38

Banca Națională a Moldovei a scos la vânzare cinci mii de seturi noi de monede cu valoarea nominală de 1, 2, 5 și 10 lei, aflate în circulație. Setul este prezentat sub formă de pliant, care conține câte două monede metalice, fixate în alveole transparente, confecționate din material plastic.

Monedele metalice incluse în set sunt acceptate ca mijloc de plată pe teritoriul Republicii Moldova, la valoarea lor nominală.

Seturile de monede se vând prin intermediul băncilor licențiate din Republica Moldova, care stabilesc independent prețul de vânzare, însă acesta nu poate fi mai mare de trei la sută decât prețul stabilit de BNM.

Prețul de vânzare al setului de monetărie este de 135 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram