/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Fotbalistul Ambros a marcat în ultimele minute în meciul cu campioana mondială. Scorul meciului Moldova-Franța

missing
22 martie 2019, ora 23:44

Echipa națională de fotbal a Moldovei a fost pierdut la scor în fața deținătoarei titlului de campioană mondială. Meciul Moldova-Franța, care a avut loc în această seară pe stadionul „Zimbru” din Chișinău, s-a încheiat cu scorul de 4:1 în favoarea francezilor.

Golul echipei naționale a fost marcat de jucătorul Ambros în minutul 89.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 24 de jucătorul francez Griezmann, urmat la doar trei minute de un balon trimis în poarta moldovenilor de Varane. Scorul a fost majorat la 3:0 de francezul Giroud. Al patrulea gol al francezilor a fost marcat de Mbappe.

Jucătorii francezi au avut nenumărate ocazi de a mai marca, însă golkeaper-ul echipei naționale, Koşelev, a apărat cu înverșunare poarta.

Meciul de fotbal Moldova-Franța a avut loc în cadrul preliminarelor Euro 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram