/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO. DOC/ Cine sunt cei mai buni elevi alolingvi din țară, care au luat premii la Olimpiada la Limba română

missing
22 martie 2019, ora 10:00

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura română (alolingvi), au fost acordate diplome și premii bănești pentru 39 de elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura română (alolingvi) sunt din instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Cahul, Cantemir, Căușeni, Chișinău, Drochia, Edineţ, Fălești, Hînceşti, Orhei, Rezina, Rîşcani, Sîngerei, Străşeni, Taraclia, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Mai jos este prezentată lista elevilor care au ocupat primele locuri la Olimpiada Republicană la Limba și literatura română.

Clasa a 9-a – Tocarev Vlada, Instituția Publică Liceul rus nr.3, Drochia.
Clasa a 10-a – Șișcova Alina, Liceul Teoretic „N. V. Gogol”, Chișinău.
Clasa a 11-a – Zaricinîi Denis, Liceul Teoretic „Academician C. Sibirschi”, Chișinău.
Clasa a 12-a – Bulgac Alexandra, Liceul Teoretic „Vasile Lupu”, Chișinău.

În cadrul festivității de deschidere a olimpiadei a avut loc și un program artistic. Imaginile de la eveniment le puteți vedea mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram