/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Percheziții în nordul țării. Șase persoane, suspectate de comercializarea drogurilor, reținute

missing
22 martie 2019, ora 10:47

Potrivit Procuraturi, drept urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate droguri de tip marijuana în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor, armelor și munițiilor deținute ilegal, cântare electronice și alte obiecte ce prezintă interes pentru cauza penală.

Până la această etapă, au fost reținute șase persoane pentru 72 ore, în privința cărora procurorii vor solicita arestarea preventivă.

Dacă vor fi găsiți vinovați de săvârșirea infracțiunii incriminate suspecții riscă pedeapsa cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram