/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

„Mă simt deja mai bine”. Prima reacție a deputatului Sîrbu după ce a fost pălmuit și versiunea sa privind cele întâmplate

22 martie 2019, ora 10:39

„Mă simt deja mai bine, sper să pot pleca acasă cât mai repede, însă nu înainte de a finaliza toate investigațiile și ca medicii să poată evalua eventualele consecințe ale comoției, care pot apărea mai târziu”, scrie Sîrbu, afirmând că regretă incidentul din parc și în special faptul că soția sa a asistat la cele întâmplate și s-a speriat foarte tare.

„După ședința Parlamentului, m-am înțeles cu soția să ne întâlnim la un local din parcul Ștefan cel Mare. Lângă intrare m-am intersectat întâmplător cu avocatul Rudenco și susținătorul Blocului Acum, Pavel Grigorciuc, care era vădit agitat, după ce a participat la protestul Blocului ACUM din fața Parlamentului și imediat ce m-a văzut a început a striga și a mă insulta. Foarte calm i-am propus să intrăm în cafenea și să discutăm civilizat, lucru care poate fi confirmat de martori. Nu am apucat să deschid bine ușa localului, când am fost tras agresiv de Grigorciuc înapoi afară și imediat, lovit cu putere în partea dreaptă a capului. Am simțit doar o lovitură foarte puternică, fără să înțeleg dacă m-a lovit cu pumnul sau cu un obiect. Numai nu palmă a fost. Alți colegi din fracțiune au intervenit imediat și au stopat agresiunea”, a scris Sîrbu, precizând că oferă aceste detalii pentru claritate.

Precizăm că pe marginea acestui caz a fost deschisă o cauză penală, iar activistul Pavel Grigorciuc și avocatul Eduard Rudenco au calitatea de bănuiți. Grigorciuc a fost escortat joi seara la poliție, iar Rudenco a mers astăzi pentru audieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram