/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Suspectul în cazul atacului armat din Olanda şi-a recunoscut vinovăţia

22 martie 2019, ora 19:24

Bărbatul suspectat că ar fi ucis trei persoane în atacul dintr-un tramvai din oraşul olandez Utrecht a pledat vinovat vineri în cadrul unei audieri, transmite Mediafax.

Gökmen Tanis, un cetăţean turc de 37 de ani, este anchetat după ce pe 18 martie a deschis focul într-un tramvai din Utrecht. Trei persoane au murit, iar alți cinci au fost rănite în urma atacului.

Autorităţile olandeze nu au stabilit încă dacă incidentul este de tip terorist. Parchetul general “analizează cu seriozitate motivaţia teroristă” a autorului.

O instanţă judiciară din Olanda a dispus vineri, 22 martie menţinerea lui Gökmen Tanis în arest preventiv încă două săptămâni.

Cel puţin trei persoane au fost ucise luni la Utrecht, în Olanda, după ce un bărbat a deschis focul în mai multe locuri, printre care şi un tramvai. Potrivit media turce, principalul suspect Gokmen Tanis, este născut la Yozgat, în centrul Turciei. El a fost arestat la data de, 18 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram