/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Momentul în care o mașină a poliției se răstoarnă pe bd. Ștefan cel Mare din Capitală

missing
22 martie 2019, ora 08:37

Potrivit poliției, un automobilul de model Toyota Prius deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare, din direcția străzii Petru Movilă spre strada Sfatul Țării, la intersecția cu strada Serghei Lazo efectuând manevra de virare spre stânga, fără ca să se asigure, a comis ciocnirea automobilului de model Dacia Duster al INP, care se deplasa regulamentar cu prioritate din sensul opus al automobilului precizat.

INP afirmă că ofițerul de patrulare a reacționat prompt pentru a evita ciocnirea frontală, virând spre pilon, apoi inversându-se. Iar datorită faptului că ofițerii de patrulare aveau centurile cuplate și-au salvat viața.

La volanul mașinii de model Toyota s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 42 de ani.

Pe cazul dat Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat o anchetă internă, în cadrul căreia vor fi apreciate legalitatea și corectitudinea acțiunilor angajaților implicați în caz.

Potrivit punctului 56 sub 2. al RCR (Secțiunea 5-a – Circulație în intersecții. Reguli generale) ,,În cazul virării la stânga sau întoarcerii, conducătorul de vehicul trebuie să cedeze trecerea vehiculelor care vin din sens opus și se vor deplasa înainte sau la dreapta.” Fapt ce dovedește că șoferița vehiculului de model Toyota a ignorat regula prenotată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram