/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Au urmărit un automobil care transporta mărfuri la magazine și au furat din mașină 60 de mii de lei. Ce riscă doi tineri din Orhei

missing
23 martie 2019, ora 17:18

Doi bărbați cu vârsta de 25 de ani, originari din Orhei, au fost reținuți de polițiștii după ce au sustras bani în sumă de 60 de mii de lei dintr-un automobil de serviciu, ce aparține unei întreprinderi de prestarea a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară. Unul dintre suspecți a activat la această întreprindere în funcție de șofer-expeditor, astfel cunoștea bine traseul și specificul activității.

Potrivit polițiștilor, totul s-a întâmplat la 5 martie curent când suspecții au urmărit automobilul întreprinderii, din satul Condrița până Malcoci, raionul Ialoveni. În moment ce șoferul a coborât din automobil și a intrat într-un magazin, fără a o încuia, aceștia au au pătruns în automobil, și  în câteva minute au sustras banii colectați de la magazine, depozitați într-un loc special.

Bărbatul păgubit l-a observat pe  hoţ, dar nu a reușit să-l prindă, anunțând imediat poliția.

Suspecții au fost identificați și reținuți pentru 72 de ore.

Polițiștii au reușit să recupereze o parte din banii furați, cealaltă fiind cheltuită de suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă până la 7 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram