/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Cum a fost văzut pe rețelele de socializare meciul dintre Moldova și Franța. „Se putea și mai rău, dar n-a fost! Ne-am ținut”

missing
23 martie 2019, ora 11:25

Multașteptatul meci dintre echipele naționale ale Moldovei și Franței au fost comentate intens pe rețelele de socializare. Înainte de a marca fotbalistul moldovean Ambros, comentariile erau mai puțin optimiste, însă după ce echipa naționale a marcat singurul gol, în minutul 89 al meciului, acestea au fost mai pozitive.

Unii internauți au tratat cu seriozitate meciul de aseară, iar alții cu haz. Mai jos vedeți câteva dintre reacțiile moldovenilor la meciul istoric cu campiona mondială.

Amintim că partida de fotbal s-a încheiat cu scorul de 4:1 în favoarea Franței. Golul selecționatei naționale a fost marcat de Ambros în minutul 89.

Rezist, exist!⚽️??????❤️??

Gepostet von Viorica Zaharia am Freitag, 22. März 2019

Unica șansă de-a marca in acest meci este autogolul dragi fotbaliști moldoveni! Curaj!

Gepostet von Nicu Tarna am Freitag, 22. März 2019

Daca fotbalistii nostri ar sti ca femeile de pe fecebook se pricep in fotbal… ar fi jucat mai bine…

Gepostet von Max Stati am Freitag, 22. März 2019

Acel moment de mindrie pentru tot poporul moldovenesc cind baietii nostri inscriu in poarta campioanei mondiale la fotbal!Hai Moldova!!!!

Gepostet von Dodon Igor am Freitag, 22. März 2019

Вратарь сборной Франции мог даже не прилетать:))

Gepostet von Anatolii Scorps am Freitag, 22. März 2019

 

O reacție însumată după meciul de aseară, Franța-Moldova – 4:1 (din ce am văzut rapid pe fb):- Se putea și mai rău,…

Gepostet von Dorian Furtună am Freitag, 22. März 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram