/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Incendiu cu final fatal pentru un locuitor din raionul Ungheni. Un bărbat de 48 de ani a decedat în apartament

23 martie 2019, ora 12:09

Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 48 de ani a fost găsit de pompieri într-un apartament din localitatea Cornești,  raionul Ungheni după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit salvatorilor, incendiul a avut loc în după amiaza zilei de ieri. În stingerea focului au fost implicate două echipaje ale pompierilor.

Salvatorii susține că cel mai probabil persoana s-ar fi intoxicat cu produsele arderii. Angajații au lichidat arderea înainte ca aceasta să se răspândească spre alte locuințe. În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din încăpere.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2019 în Republica Moldova au avut loc 415 incendii în care și-au pierdut viața 45 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram