/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ S-a aprins lumina pe șoseaua Muncești din capitală. Strada este luminată de peste 230 de becuri

missing
23 martie 2019, ora 09:54

Primăria municipiului Chișinău anunță că aseară a fost inaugurat iluminatul public stradal pe șoseaua Muncești din capitală. Lungimea traseului iluminat este de 7,5 km, de la str. Grădina Botanică până la bd. Dacia.

Pe această distanță au fost instalați 237 de piloni și corpuri de iluminat pe bază de LED, iar lucrările au fost executate pe parcursul a o lună și jumătate. Costul total al lucrărilor a fost de 3,6 milioane lei.

În prezent se desfășoară lucrări de modernizare a iluminatului public și pe bd. Moscova.

Pe parcursul anului 2019, urmează a fi modernizat iluminatul și pe străzile: Calea Moșilor, Calea Ieșilor și sectorul Budești 2.

Până acum a fost modernizat iluminatul pe bd. Mircea cel Bătrân, str. Alba – Iulia, str. Ciuflea, Viaduct și str. Kiev și au fost valorificați 6,7 de mil. lei din cei 14 mil. lei prevăzuți în buget pentru acest scop.

  

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram