/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O autocisternă din Moldova care transporta sodă caustică s-a răsturnat în România

23 martie 2019, ora 17:03

O autocisternă înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe teritoriul României. Autocisterna transporta sodă caustică. Accidentul a blocat parțial circulația rutieră la ieșirea din municipiul Huși. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, conducătorul auto, care rămăsese încarcerat în urma evenimentului rutier, a fost transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” din Huşi, fiind stabil hemodinamic şi conştient, scrie Agerpres.

„Autocisterna este înmatriculată în Republica Moldova şi era condusă de un cetăţean moldovean în vârstă de 49 de ani. Evenimentul a avut loc într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător, autocisterna răsturnându-se în partea stângă a direcţiei de deplasare. Conducătorul auto a fost transportat la spitalul Huşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram