/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Până la +17 grade Celsius va fi vremea în acest weekend. Săptămâna viitoare temperaturile scad

missing
23 martie 2019, ora 08:52

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru acest weekend temperaturi de până la 17 grade Celsius. În mare parte, în toate regiunile țării vremea va fi caldă și frumoasă. Pentru unele regiuni, vremea frumoasă se încheie duminică pentru că de luni vor începe ploile.

În capitală cerul va fi variabil, iar mercurul în termometre va urca duminică până la 15 grade. Ceva mai cald va fi în sudul țării, unde temperatura va urca până la 17 grade pe parcursul zilei. Noaptea, va fi cu 12 grade mai rece. În nordul țării, noaptea va fi la limita închețului, înregistrându-se 0 grade Celsius, iar ziua va fi până la 13 grade.

Începând de luni, temperaturile încep să scadă treptat. Astfel, până vineri în raioanele de nord ale țării vor fi -2 grade noaptea și până la 7 grade ziua și vor cădea precipitații pe parcursul întregii săptămâni. În sudul țării, cerul va fi variabil, iar temperaturile vor urca până la 12 grade.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram